Buffet

Morgen buffet på Nordgården

Nordgården serverer stor morgenbuffet hver morgen fra kl. 8,00 til 10,00 med alt hvad der hører til et lækkert morgenmåltid. Så er du på ferie eller bare ønsker en god gang morgenmad

Så reserver bord på 86590762

Bordbestilling nødvendigt

Pris 60 Dkk.pr. person børn u 12 år 30 Dkk.

 

Nordgården pension rummer en lang række faciliteter.:

 

8 dobbeltværelser m. bad og toilet samt tv

Mulighed for i alt 24 sengepladser.

 

Lejrskoleafdelingen med 50 sengepladser,

4 bruserum, køkken, opholdsstue og spisestue.

 

Selskabslokaler m. en kapacitet på

henholdsvis 60 og 100 kuverter.

 

2 tdl. Have med hyggekroge Boldbane

Legeplads og kaniner og høns.

120 m2 stor hoppepude, 12 huller

minigolf, 12 huller Krolfbane samt grillbar.

og 150 m2 spillehal med indendørsspil, der er

ikke nogen spil med møntindkast.

Om Nordgården

Nordgården pension ligger i landlige omgivelser lige midt på Samsø i udkanten af den lille landsby Onsbjerg, og er således det perfekte udgangspunkt for ture rundt på øen. Der er 1,5 km. Til Samsøs fineste badestrand Sælvig bugten. Der er 2 km til Tranebjerg som er øens største by, og 5 km til samsøs smukke golfbane. Nordgården glæder sig til at åbne dørene for dig, dine venner og familie

 

Nordgården er omgivet af 2 Tdl. Stor have med hyggekroge, bålplads og boldbane, legeplads og kaniner, en 120 m2 stor hoppepude. Samt grillen Dæj glovi grill som tilbyder alt i grillmad, der er 12 hullers minigolf og 12 hullers krolfbane, samt 150 m2 indendørsspil med 10 forskellige spil.

 

Nordgården har eksisteret som lejrskole siden 1976, og blev i 1996 overtaget af Ane og Jacob Rasmussen. Nordgården drives som en familie-pension med en afslappet atmosfære og ligger vægt på Forkælelse og personlig service. Udbygningen med de 8 motelværelser, samt en stor gildesal, gør Nordgården til et attraktivt overnatningssted og særdeles velegnet til undervisning og kursusvirksomhed. Motelværelserne er med handicapvenlig bad og toilet. Motel-afdelingen er helt adskilt fra Lejrskole afdelingen.

 

I motel- afdelingen er der 8 dobbeltværelser med ejet bad og toilet samt tv, og mulighed for en ekstra opredning i alt 24 sengepladser. Der er stor opholdsstue og the-køkken med køleskab. Der er 2 udendørs terrasser med morgen og aften sol, samt grill til fri afbenyttelse.

 

I lejrskole-afdelingen er der 50 sengepladser, der er 5 værelser til ledere, 8 værelser til børn, 5 toiletter, 4 bruserum, Spisestue og opholdsstue til 60 personer. Der er daglig busforbindelse til nord og sydøen.

 

Selskabslokalet i Nord fløjen råder over en kapasitet på 100 kuverter hvor serlskabslokalet i vest fløjen har plads til 60 kuverter. Overnatningsmuligheder i forbindelse med fester er 8 dobbeltværelser, samt 50 sengepladser af lejrskole standard i alt 74 sengepladser. Bemærk til fester kan man selv medbringe vin og spiritus. Menuforslag kan rekvieres.

 

De bedes venligst meddele os deres ankomsttidspunkt. Værelset skal på afrejse dage forlades senest kl. 10 eller efter aftale. Hunde er velkomne, dog ikke i spisesalen.